Vállalati szolgáltatások

Szolgáltatások

Vállalatoknak

Minden vállalat tulajdonosa, vezetői és munkatársai egy nagy családot alkotnak. Ha válllalata stabil, biztonságosan és nyereségesen működik, úgy munkatársainak családjai is nagyobb biztonságban vannak. Tudjuk, hogy a dolgozók megbecsülésének kifejezése cégmérettől függően változhat, de a Family Investment Group üzletkötői kis- és nagyvállalkozóknak is megoldást nyújthatnak e kényes kérdésre.

Túl magas a jutalom vagy prémium bérköltsége? Változik a cafeteria adózása? Megérik-e a jutalmak már a cégnek? Netalán el akarják csábítani kulcsembereit?

Bevételeit, kiadásait lehetséges előre megtervezni, de a természeti katasztrófát és munkahelyi balesetet? Pénztartalékai a leghatékonyabban kamatoznak?Munkatársaink többek közt olyan megoldásokat kínálnak, melyek költségkímélők a vállalatnak, motiválók a munkatársak számára, vagy segítenek az előre nem látható kockázatok bekövetkeztekor. Ráadásul céges megtakarításait költségként is leírhatja!

 A Family Investment Group-nál olyan termékeket kínálunk, amelyeket az ügyfeleink valós igényei szerint fejlesztettek ki. Mindannyian mások vagyunk, ezért termékeinket is különböző igények szerint állították össze. 

Szolgáltatások

Csoportos biztosítások

A kockázati életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik.

Forduljon hozzánk bizalommal

Forduljon hozzánk bizalommal

Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, felkészült szakembereink testre szabott ajánlatot állítanak össze az Ön számára.