Lakossági szolgáltatások

Szereti a családját, a gyerekeit? Úgy érzi, megfelelően gondoskodott róluk? Biztos a saját és a családja jövőjében? Szokatlan kérdések egy olyan csapattól, ahol a tagok eltökélt célja, hogy megoldást keressenek olyan problémákra, amelyek a hétköznapi családok számára komoly kihívást jelentenek. A ma annyira jellemző mindennapi gondok, a gazdasági válságból való kilábalás gépies, gyakran megerőltetőnek, néha bizony kilátástalannak tűnő helyzetei megviselik a legtöbb családot. Ezért fontos számunkra, hogy olyan valós lehetőségeket kínáljunk a hozzánk forduló érdeklődőknek, melyek valóban – hosszú távon is – segítenek megoldani ezt a bizonytalan jövőképeket sugalló, reménytelennek tűnő helyzetet.

Szolgáltatások

Kockázati életbiztosítás

A kockázati életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik.

Szolgáltatások

Baleset- és betegségbiztosítás

Az egészségünk megőrzése életünk és családunk minőségének fenntartását, keresetképességünk védelmét is jelenti. Betegségbiztosítási termékeink olyan egészséggel kapcsolatos élethelyzetekre nyújtanak biztosítási védelmet, amelyek komolyan veszélyeztethetik magunk és családunk életminőségét.

Szolgáltatások

Megtakarítási termékek

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás ötvözi a hagyományos életbiztosítási programok lényegét az egyéni befektetési célokkal. Ügyfeleink a különböző eszközalapokkal variálható befektetési lehetőségek közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Szolgáltatások

Nyugdíj célú megtakarítások

Biztosítani most nyugdíjas éveink anyagi nyugalmát felelősségteljes döntést takar. Termékeink közül kiválaszthatja az Ön számára a legmegfelelőbb megtakarítási formát.

Forduljon hozzánk bizalommal

Forduljon hozzám bizalommal

A Family Investment Group-nál olyan termékeket kínálunk, amelyeket az ügyfeleink valós igényei szerint fejlesztettek ki. Mindannyian mások vagyunk, ezért termékeinket is különböző igények szerint állították össze. Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, felkészült szakembereink testre szabott ajánlatot állítanak össze az Ön számára.