Szolgáltatásaink

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások

Szereti a családját, a gyerekeit? Úgy érzi, megfelelően gondoskodott róluk? Biztos a saját és a családja jövőjében?
Szokatlan kérdések egy olyan csapattól, ahol a tagok eltökélt célja, hogy megoldást keressenek olyan problémákra, amelyek a hétköznapi családok számára komoly kihívást jelentenek. A ma annyira jellemző mindennapi gondok, a gazdasági válságból való kilábalás gépies, gyakran megerőltetőnek, néha bizony kilátástalannak tűnő helyzetei megviselik a legtöbb családot.

Ezért fontos számunkra, hogy olyan valós lehetőségeket kínáljunk a hozzánk forduló érdeklődőknek, melyek valóban – hosszú távon is – segítenek megoldani ezt a bizonytalan jövőképeket sugalló, reménytelennek tűnő helyzetet.

Szolgáltatások

Vállalati szolgáltatások

Minden vállalat tulajdonosa, vezetői és munkatársai egyben egy család tagjai. Ha vállalata stabilan, biztonságosan, nyereségesen működik, az egyben azt jelenti, hogy a dolgozók családjai is nagyobb biztonságban vannak.

Túl magas a jutalom vagy prémium bérköltsége? Lehet, hogy legjobb szakembereit el akarja csábítani a konkurencia? Bevételeit kiadásait lehetséges előre megtervezni, de a természeti katasztrófát és munkahelyi balesetet? Pénztartalékai a leghatékonyabban kamatoznak?

Munkatársaink többek közt olyan megoldásokat kínálnak, melyek költségkímélők vállalatnak, motiválók a munkatársak számára, vagy segítenek az előre nem látható kockázatok bekövetkeztekor.

Forduljon hozzánk bizalommal

Forduljon hozzánk bizalommal

A Family Investment Group-nál olyan termékeket kínálunk, amelyeket az ügyfeleink valós igényei szerint fejlesztettek ki. Mindannyian mások vagyunk, ezért termékeinket is különböző igények szerint állították össze. Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, felkészült szakembereink testre szabott ajánlatot állítanak össze az Ön számára.