Nyugdíj célú megtakarítások

Nyugdíj cél

MetLife Nyugdíjprogram

Megfelelő anyagi biztonság a nyugdíjas évekre. Biztosítani most nyugdíjas éveink anyagi nyugalmát felelősségteljes döntést takar. Termékeink közül kiválaszthatja az Ön számára a legmegfelelőbb megtakarítási formát.

Amennyiben olyan nyugdíjas időszakról álmodunk, amelyben nem kell napi anyagi gondokkal küzdenünk, hanem pénzügyi kiszolgáltatottság nélkül szeretnénk élvezni nyugdíjas éveinket, legfontosabb, hogy ennek pénzügyi alapjait már idejében elkezdjük megtervezni.

Tudatosan kell építenünk azt az anyagi bázist, amely a megfelelő anyagi biztonságot fogja jelenteni számunkra nyugdíjas éveinkben. Ebben nyújt segítséget nyugdíjbiztosítási termékünk a MetLife Nyugdíjprogram!

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Miért ajánljuk Önnek?

A MetLife Nyugdíjprogram elnevezésű termék társaságunk a nyugdíjbiztosítással kapcsolatos törvényi előírásoknak teljeséggel megfelelő nyugdíjbiztosítási terméke, amelynek segítségével ügyfeleink igénybe vehetik a befizetett nyugdíjbiztosítási díjak után igényelhető adó-visszatérítést, továbbá nyugdíjba vonulásuk idejére optimalizált lejárati szolgáltatással fektethetik be nyugdíjcélú megtakarításaikat. Fontosnak tartottuk, hogy a törvény által meghatározott szolgáltatásokon túl, olyan további lehetőségekkel egészítsük ki a MetLife Nyugdíjprogram terméket, amely igény szerint rugalmas hozzáféréssel eseti megtakarítások elhelyezését is lehetővé teszi az ügyfél számára. A termék további előnye, hogy választható eszközalapjainknak köszönhetően ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságának és képességének megfelelő eszközalapot választhatnak. Eszközalapjaink révén ügyfeleink a világ összes jelentős befektetési piacát elérhetik. További segítséget jelent ügyfeleink számára Őrszem árfolyamfigyelő szolgáltatásunk illetve a MyPortfólió Menedzser szolgáltatás, amely akkor is figyelemmel kíséri befektetésünket, amikor ezt aktívan nem áll módunkban megtenni. MetLife Nyugdíjprogram segítségével megteremtheti ügyfelünk a nyugodt nyugdíjas éveinek anyagi alapjait.

Miért kell pénzügyileg terveznünk nyugdíjba vonulásunkat?
Régóta fennálló tendencia az, hogy az átlagos öregségi nyugdíj és az átlagkereset között egyre jobban nő a különbség. Az átlagos kereset és az átlagos nyugdíj között 32% a különbség, ami éves viszonylatban 562 044 Ft kiesést eredményez. Vajon tudjuk-e életszínvonalunkat is 32%-kal csökkenteni nyugdíjba vonulásunkat követően? Ha nem tartja reálisnak a hirtelen életszínvonal csökkentést, akkor megoldást kell találnia. Ezt a helyzetet természetesen tovább ronthatja az egészségi állapot romlása, amennyiben csökkent jövedelméből még a kezeltetés járulékos költségeit, gyógyszer és segédeszközök költségeit is fizetnie kell.

A honlapon megadott információk nem minősülnek a biztosítási termékek részletes ismertetésének és nem helyettesítik a szerződési feltételekben leírtakat. A honlapon elérhető bármilyen dokumentáció és/vagy információ nem tekinthető ajánlattételnek, sem egy biztosítási termék megvételére vonatkozó ajánlatnak vagy felhívásnak.

Bővebb információ:

Forduljon hozzánk bizalommal

Forduljon hozzánk bizalommal

A Family Investment Group-nál olyan termékeket kínálunk, amelyeket az ügyfeleink valós igényei szerint fejlesztettek ki. Mindannyian mások vagyunk, ezért termékeinket is különböző igények szerint állították össze. Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, felkészült szakembereink testre szabott ajánlatot állítanak össze az Ön számára.