EUROPEAN GOLD GROUP

Akinek aranya van, annak mindig lesz pénze – mondták tapasztalt őseink. És milyen igazuk van. Míg évszázadokkal ezelőtt mindennapi fizetőeszközként használták az aranyat, mára már, mint befektetési nemesfém került a piacra és egyre nagyobb teret hódít magának.

Aktuális árfolyam

Naprakész adatok

 

[gold_chart]

Magunkról

Rólunk

A European Gold Group olyan arany befektetési lehetőséget dolgozott ki, amellyel – legyen önnek kisebb, vagy nagyobb megtakarítása – partnereink segítségével annak értéke folyamatosan gyarapszik. Független a bankok gazdasági mutatóitól, a világon bárhol értékesíthető, stabil és bármikor hozzáférhető. Mivel a Föld arany készlete véges, ezért annak értéke évről évre – kisebb-nagyobb ingadozásokkal -, egyre emelkedik.

Biztos befektetés

Biztonság

Évszázadokra visszatekintve az ARANY megbízható és kiszámítható befektetési formának bizonyult. Az aranyat nem lehet mesterségesen előállítani. Az arany megtalálása és kitermelése idő- és pénzigényes folyamat. Sok aranybányát már teljesen kiaknáztak, ezért bányászata világszerte egyre
drágább és nehezebb lesz. Az aranyat nem lehet igény szerint megsokszorozni.

Az arany értékállóságának tudata, adottságai olyan bintonságot jelentenek, amelyet semmilyen machinált körülmény nem tud megvétózni.

Partner Bank AG

Partnerünk

Az ausztriai székhelyű független bankházat 1992-ben alapították. A Partner Bank befektetési bank, specialista a kötvényekben, a részvényekben, a pénzalapokban valamint a fizikai aranyban és a pénzügyi szolgáltatóknak és az ügyfeleinek hozzáférést biztosít az értékpapír piachoz.

Szakértő pénzügyi tanácsadókkal működik együtt Németországban, Ausztriában, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

[mailpoet_form id="1"]